DEFFGUIDE

Vi discofestare är rätt involverade i hur man faktiskt blir deffad på bästa sätt. Vi har ju faktiskt årskort på gym! Så vi tänkte dela med oss av en guide som vi brukar föreläsa om ibland.
DRICK MYCKET VATTEN - Så du tror att kroppen samlar på sig vatten om man dricker mycket? Kroppen samlar bara på sig små mängder vatten för att undvika uttorkning. Det kan också ske om du har stort intag av salt så skippa så mycket salt som möjligt, det är inte bra någonstans. Beroende på hur mycket du tränar så varierar också andelen vatten du behöver, men törsten är inte alltid en bra riktpelare för om du behöver vatten så drick kontinuerligt, speciellt under träningspassen. (mycket viktigt)
AKTA DIG FÖR ÖVERTRÄNING - Det kan inte sägas en gång för lite, överträning är ett hot som ska tas på allvar. Träna på bra och hårt men träna aldrig för mycket. Överdriv inte din träning då du med all sannolikhet kommer drabbas av överträning och därigenom skador. Du vill väl inte sabba din deff bara för att du övertränar?
(Detta är något vi tar riktigt allvarligt på, vi tränar aldrig mer än 6ggr/veckan, man vill ju inte sabba deffningen?)
SVÄLT INTE DIG SJÄLV - Du ska inte svälta dig själv när du ska deffa. Det är inte bra ur någon synpunkt och är inget som ska förekomma. Det handlar om att det ska gå sakta för att du inte ska förlora muskelmassa, du ska behålla så mycket muskelmassa som möjligt samtidigt som du minskar fett%. (Detta är också något vi tar otroligt hårt på, därför äter vi ofta och mycket, (speciellt godis))


Detta var bara några av tipsen, men stay tuned! Det kommer mer!
Sarah har tränat rätt hårt!

/discodeffarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0