Tandblekning - White Strips [SE]

FUCK aina

NU kan vi äntligen blogga igen efter några kämpiga dagar. Ni kan aldrig ana vad som har hänt! Igårkväll blev jag arresterad, dom sa att jag hade varit för krim för mitt eget bästa. Då kände jag bara FUCK AINA!



Som tur är så hade jag mina discofestttarkompanjoner som kom och betalade ut mig, det är inte alltid lätt att vara discofestttare

finbesök

idag  hade vi Tom (blåkkel) på middag


tom är så söt ♥


fucka ur

Ibland när vi fuckar ur tar vi den verkligen till nya nivåer. Som på nedastående bild till exempel, Sarah fuckar ur i granen på torget! VEM FAN SKULLE VÅGA DET? om inte självaste discofest.
Vi har även kommit in i det tyngsta krimmet, nämligen fått veta en insidersak som vi egentligen inte får berätta. Nämligen att om man är äkta krim (något som vi såklart är) så ska man ha ett (endast ett) silverarmband på vänsterarm. Det är fett viktigt att det är på vänsterarmen, och det får inte vara något annat. ok?
PEACE BROS

FUCK MONEY

Alltså, som discofesttare får man allting gratis, och Uffe ger oss alltid pengar eftersom att vi är så kända, så man kan ju inte direkt säga att våran plånka är tom(Blåkkel). Detta börjar ge oss problemiatos!

1. vi kan aldrig stänga våran plånka
2. enda gången vi behöver våran plånka är när vi får pengar, och då går det ännu mindre att stänga den.
3. Vad ska vi ha pengar till om vi inte kan använde dem?


så just nu känner vi


วัด

När vi ändå är igång tänkte vi slänga upp en och annan bild från när vi var på วัด, som är Thailands motsvarighet till Tempel!










Självklart så förtärdes bara starksprit. Ingenting under 3.5 %!

THAILAND

Hej alla våra vänner!
Nu är det så att anledningen till att vi har varit borta under några veckors tid är att vi har befunnit oss på andra sidan jordklotet - nämligen i Thailand. Vi glömde berätta detta då vi var tvugna att vara på massor av möten de sista dagarna, och allt var verkligen otroligt impulsivt eftersom detta blev en sponsrad festresa av Tempel!
Hoppas ni har överseende över det inträffade, men nu är vi återigen tillbaka!
Sarah på playan i hennes foppatofflor!
Alicia för ett modelljobb nere på beachen!
Sarah röjde järnet på en soft nattklubb!
XOXO discofest

2 tusen fucking TOLV

En Discofestttare anser att Nyår är en högtid när man ska supa gärnet och hänge med Uffe i VIP båset på Tempel

,SKOJINGGZZZZ^^
 
Nä, Nyår firade vi discofestttare med våra underbara vänner ( även när man är känd som vi är så måste man ta sig tid till sina vänner) Där åt vi festlig mat och lekte discoaktiga lekar och bara hade det kalas!



Discofesttt har trots allt de finaste vännerna!













Stargirl Alé med Lasersvärdet i högsta hugg!




Fest Deas med Disco Glitter i håret



GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR DISCOFESTTT





RSS 2.0