Tandblekning - White Strips [SE]

Hollywood

Medans mina medarbetare är bakfulla så beger jag mig till los angeles för att hänga med mina bästa vänner Leonardo DiCaprio, Brad Pitt och Ben Affleck. Annars har jag det jävligt bra här i Phoenix. Mycket sol, en solbränd natta och massa fetton! Det kan fan inte bli bättre.
Puss/ disconatta


MERRY FUCKING CHRISTMAS

God Jul alla våra favoritläsare!

Igår hade vi en bra julafton, jag och Alle, som spenderades med släkt och vänner. Idag ska den sista biten av släkten avklaras, och sen är det dags att göra det som vi på discofesttt är bäst på. Festa!

Ses på Nöjes ikväll alla discofestttare, ( eller så ses vi inte, är såklart VIP på nöjes också så vi får se om vi kommer vara i VIP båset mestadels av tiden)


Länkade på Kissies blogg!

Upptäckte precis att vi har blivit länkade på Kissies blogg! Rätt coolt faktist, och läsarstatistiken gick ju rakt uppåt !


texten syns inte så mycket med zooma så syns det!
/Sarah

australian´s next top model

Nu, mina bästaste vänner, ska jag berätta någonting som ni kanske inte visste. Men jag har varit med i Australian´s next top model! Det var en otroligt jämn kamt (NOT). Eller faktist så höll jag på att förlora en gång. bara en gång. Men då kände jag mig så tom ( Blåkkel:P) så jag tog tag i mig själv (I handen) och körde på till max ( Kotro) Då jävlar ska ni veta att det gick bra för mig!!!! ( Det är nog därför Uffe vill ha oss till Tempel hela tiden)

(förresten, jag kan skriva autograf till alla som vill)


OBS(bergvik) Detta är inte jag, detta hon jag kämpade mot



(OBS)Bergvik detta är inte heller jag, jag är inte två personer



(OBS) Bergvik, detta är inte heller jag ( NOT(LURING)) det är jag :P jag vann^^

/Modelsarah


THIS IS ALL I HAVE TO SAY

Har idag tagit lov från skolan. Känns riktigt bra.. säger bara

FUCK SCHOOL!



/Sarah

BÄNKPRESS

Igår var det som sagt bänkpress-tävling på julcupen! Jag och sarah ställde självklart upp, och som vi redan visste så vann vi! TACK ATLETKLUBBEN!
/DISZO

FIT(T)NESS

Vi får ursäkta det usla uppdaterandet här, men vi har faktiskt haft det otroligt upptaget. Vi har behövt ägna en hel del tid till att köpa julklappar (till oss själva alltså), vi har även discoterat en hel del, bland annat gällande om Sarah ska till skolan imorrn eller skolka. Sist men inte minst har vi tränat järnet, vi körde hårdaste spinningpasset. Just sayin'. NU ÄR VI FITTA SOM FAN!
FÖRE
UNDER


EFTER



/DISCOFEST

FOREVER ALONE





Gissa innehållet!

Min specialité är helt klart drinkar (dvs blandningar av diverse innehåll)!
Därför vill jag be er gissa innehållet i detta glas?

Den som gissar rätt får festa med oss en hel kväll!

Matchmaking part 9 eller 10


Kristijan Prdjokaj och Marie Abosamra

Man kan riktigt se hur kärleken flödar mellan dem. Dom är som gjorda för varandra! Finns inte så mycket mer att säga, räcker med att ta en titt på bilden ♥

Viktiga festfraser

Här kommer några fraser inom festens värld som kan vara bra att kunna:

- Groggluder

Lös tjej eller kvinna som pratar/flörtar med killar ute på krogen i syfte för att få gratis drinkar. Ser inte sällan uppiffade och bra ut. Ofta åtminstone okej ut.


- Krångla

Att hångla med någon, och detta leder till problem. En sammansättning av ordet Krångel och Hångel


- Pansarpung

den plötsliga förhårdnaden av pungen vid en kall dusch/bad

- Trottoarskrapa

Taxibil som ej är ansluten till någon större växel, sk friåkare. Kommer från att de ofta sakta tar sig fram längs trottoarkanterna i hopp om att få körning.

-Äggröra


en stinkande prutt som svider i näsan

- Baksnygg

När man vaknar dagen efter och fortfarande är full och snygg. Skulle kunna sägas vara motsatsen till bakis, man är fortfarande full och inte illamående. Kan vara en synonym till bakfräsch

SEXFESTTTTTT

En kväll var stålmannen sugen på att gå ut och festa, men varken Läderlappen, Fantomen eller Spindelmannen kunde följa med. Stålmannen tog då en flygtur och kom snart till Superkvinnans hus. Med sin röntgensyn upptäckte han att Superkvinnan låg naken i sängen med benen brett isär. Om jag är riktigt snabb kanske hon inte märker att jag gör det med henne, tänkte Stålmannen. Han flög igenom taket och gjorde sin sak på en tiondels sekund och flög iväg igen.
- Vad var det? sa Superkvinnan.
- Ingen aning, sa Osynlige mannen, men det gjorde ont som tusan i rumpan.

När kvinnor väntar på sex är det som att vänta på snö. De vet inte hur många centimeter de får och inte hur länge den blir kvar... men halt blir det!

Att slicka sin syster är som att dricka alkoholfri öl.
- Smaken är helt ok, men det känns ändå så fel!



WE <3 U

Vi har fått en hel del önskemål om att vi ska matchmakea oss själva, och det är så att vårat förhållande är ganska komplicerat. Vi har nämligen ett polygamiförhållande, med självaste Karl Persson!
Att ha ett polygamiförhållande skulle vi verkligen rekommendera, det ger en massor med frihet, det är på så vis man lättare kan vänstra lite! Och det är ju inga fel med det? GO FREEDOM! fuck relationships
Vi och Karl <3

Matchmaking - part 8

Dagens matchmaking går till Rebecca Gillstedt och Anton Andersson! Dessa två har vi discofestare hört en massa trevliga rykten om, vi tror de skulle passa väldigt bra tillsammans! Lycka till lammisar!
/discobrudsss

temple run

Antingen är det ALL IN eller ingenting! Och igår var det verkligen ALL IN! Självklart stod vi på VIP-listan = gratis inträde och gratis shots!
Vi styrde upp hela tempel med discofestande, sen ville vakten stämpla oss hela tiden, så att alla skulle se att det var just på Tempel vi var på! Det blev nästan lite jobbigt där ett tag, vi får ta ett snack med Uffe om hur vakterna hanterar VIP-gäster egentligen.
Disconit-halsbanden var självklart på!


Feststämplar






Spexzxz

Äre fredag?
Idag hade discofestarna tänkt köra extra hårt (eftersom natta är borta) vi kunde nog inte ha blivit mer taggade efter SÄGs årliga spex där de besökte score <3
Fast ikväll får det nog bli tempel, vi har ju som sagt en given plats i VIP-kön!
Vi ska förbi robert Pattinson innan på lite förkrök i hans judetorn! Behöver dessutom ett nytt plåster till mitt vampyrbett som aldrig vill läka :(
/discoalleee


What goes around comes around



DF

Matchmaking - part 7

Felicia Bäcklund & Olle Rogemyr = pefect match!
Dessa två lammkött tror vi kommer nå långt i framtiden! Vi önskar dem all lycka!!!
/discofesd

ÄR SÅ LYCKLIG!!

Var precis hemkommen ifrån en tuff dag på jobbet och ett ännu tuffare gympass ( har fått otroligt stora muskler nu måste jag säga^^), går in på mitt rum, förbereder mig för att slänga mig på sängen och riktigt känna alla mina superstarka muskler, men precis i fallet upptäcker jag.....(bambambambambambambam) MAMMA HAR KÖPT EN TIDNING ÅT MIG!!!!!

Är så lycklig så jag skulle kunna dansa discodansen!

Såååå, tidigt i säng för mig ikväll da ^^ måste hinna läsa om alla hästar ♥

nattinuffsan µ






hestsarah

LANMODE

Vi discofestare är ju rätt erfarna inom rätt många områden eftersom vi är så eftertraktade på underhållningsmarknaden. Därför har vi till exempel varit på en hel del lanfester, där vi till oftast styr upp lite schysst musik, och gör lite stripteases när lankötten håller på att somna (detta brukar vara väldigt uppskattat)
Här är några bilder från några av våra värdaste lanfester!
/ XOXO

Matchmaking part 6

Michelle Torén och Emil Blomstedt = perfect!!!!!
Dessa två spudlar minst sagt av kärlek, tror de passar bättre ihop än vad de själva har insett!
Vi önskar dem all lycka i framtiden (åtminstonde i sommarstugor)....
/Discoocco

Matchmaker part 5

Fick in 2 underbara mail som vi inte kunde motstå att läggain! De passade varandra verkligen perfekt!



en från Nisse Warg, 35 hundår




och en från Meia Lindgren, 28 hunddår



äkta truematch par!


Matchmaking part 4



Agnes Warg och Robin Lindgren

Anledning: Minidiscofestttare kan inte annat än att passa ihop! the perfect couple!

Superhemligtmöte kan nu avslöjas.

Vi på Discofesttt var häromdagen på ett så superhemligt möte så vi inte ens kunde nämna det i bloggen. Men nu när vi har discoterat klart allting som gällde så kan vi äntligen skriva ut det!

Vi har alltså varit på ett möte med Hakim&Knappen , och vi ska härmed få vara med i deras radioprogram NRJ morgon med Hakim och Knappen.

vi vet inte riktigt när det kommer sändas, men vi återkommer om det!



Knappen och Hakim på vårat superhemliga(verkligen extremt super hemliga) möte

RADIODISCOARNA

karlstads adameusar = våra bästa adamvänner



/ disco

mattefesd

Idag under mattelektion mitt bland alla imaginära tal hände något som inte får hända. Maria Kristina Isabella Yngves sko blev fastknuten i Eriks stol. Detta resulterade i kaoz eftersom hennes mobil samtidigt blev snodd och hon satt försvarslös kvar fastbunden med skon i stolen! Det hela löstes dock på ett moraliskt bra sätt, och hon har fått tillbaka både skon och mobilen! Vi önskar dig fortsatt lycka i livet Maria!

Trevligttrevligt

Najs, hoppas vi ska bli goda vänner du och jag Ingen Jävel! <3
/allleeee

Matchmaking-2

Evelina Andersberg och Jonathan Alexandersson!
Vad mer finns att säga? De är båda blonda och kommer från Kil, PERFECT!
/discob-rudar

Matchmakerzz

Vem är din själsfrände? Lammkött eller oxfilé? själ eller ginger?

Känner ni ibland att det finns för många alternativ?

Gör då som Maria har gjort, eller nominera en kompis! Skicka ett mail till
www.discofesttt@hotmail.se med en bild på dig, eller namn (så väljer vi själva ut den sexigaste bilden på dig) så ska vi se till att vi löser dina problem, för härmed börjar vi med matchmaking!

Så tveka inte! skicka ett mail och få reda på vem DIN livskamrat är!!


Våran första kund, Maria Yngve, ska nu få reda på vem som matchar henne bäst!!



Anledning: Ja vad behöver man säga egentligen? Det riktigt brinner kring dom, och hjärtarna sprudlar! Kan bara säga att detta kommer bli ett riktigt hett par! Ta Pontas sexiga mage och Marres zuperzexiga ben och voilá!


varning för känsliga läsareeeeeee

Läste lite smått på min lillasysters önskelista (5år,35 hundår, hästår vet jag inte faktist) och såg att hon önskade sig en docka.

HELL NO !

Aldrig i livet att denna docka kommer in i vårat hus.




får faktist rysningar bara av att se på den.


sarahbarahlarahosv

Trevlig resa önskas av discofestx2

Idag lämnar tyvärr (not)(heheheh) vår discomedarbetare GINGERNATTA oss för att resa till andra sidan atlanten, där hon förhoppnigsvis kommer att beskåda massor av intressanta saker - så som kaktusar, palmer, ormar, håriga spindlar, sand, grus och sten. Vi hoppas även att hon kommer få träffa massor av kaniner och hästar!
Vi önskar henne en trevlig resa, och att hon får superroliga veckor (för det kommer jag och sarah i alla fall ha)
JÄVLAR VAD VI SKA FESTA!!!!!!

discoglitter

Discofestare måste ju såklart ha disconaglar! så såhär fina är mina naglar nu <3<3<3 nagellack + glitter +nagellack =discofest
//////ALICIAAAAA 

FUCK GINGERS

Förstår att ni alla har saknat de värdaste inläggen av alla på denna blogg (av mig alltså)!
Att jag har varit borta några beror ju såklart på att jag har gått och blivit odödlig. Var inne på Tempel i fredags och träffade på Robert Pattinsson som hade personalfest med sina medarbetare på maxim (han bor för övrigt över bergqvist skor, ni vet där i tornet det är en judestjärna i fönstret!?) Han råkade då bita mig lite diskret i amnen, och det gör faktiskt rätt ont! Nu när jag är odödlig behöver jag inte vara rädd för någonting alls, förutom gingers! Ni vet sånna som Victoria! Så om jag träffar en ginger kan det inträffa att jag tyvärr måste döda den! (Förlåt vår discofestmedarbetare aka gingernatta)
Akta er för henne, hon är ute efter mig! fuck gingers. (vilken tur att jag har mitt lasersvärd)

/alic

Vi har varit upptagna

Previously at Discofesttt:

* Alicia fick en andrachans
* Vi har festat otroligt mycket
*Vi har tränat för att bli så fitta vi bara kan
*
Vi har festat lite till
*
Alicia har blivit biten av en vampyr


såhär skulle det kunna se ut när discofesttt tränar. Men det gör det inte


Alicias vanpyrbett ( och ni som tror att det kom till genom att hon trillade i trappan på Tempel har fel, okej?)

MVH DISCOFESTTT


Vi ursäktar dålig uppdatering.

Vi får be så mycket om ursäkt för vårat dåliga bloggbeteénde. Vi har stött på vissa komplikationer.
Våran nyanställda, som vi tills alldeles nyligen, har tyckt mycket bra om har svikit oss. Ni förstår kanske att vi pratar om Anna Alicia Warg. Hon har läckt ut viktig information om våran blogg till alla våra konkurrenter. Detta anser vi på Discofesttt som ett mycket allvarligt brott och det ska gå upp till rättegång onsdagen den 14 december.
Här har ni en liten förklaring till varför bloggen går som den går, och det har tagit tid att få igång den igen med tanke på att det är så mycket vi måste ändra på ( lösenord, header osv) så vi får be er ha tålamod, snart är vi tillbaka igen, bättre än någonsin!
MEN inte hindrar det oss från att fest, SES I DIMMAN IKVÄLL FAVORITLÄSARE!
MVH Sarah och Nathalie

RSS 2.0